MIND Netwerkevent 2019

27 juni 2019

STAD OF LAND, EEN KWESTIE VAN PERSPECTIEF!

Donderdag 27 juni | 10.00 – 16.00 uur

Midden-Delfland heeft veel te bieden aan de stad. De stad andersom ook aan Midden-Delfland.  Waar je ook staat in Midden-Delfland, de stad is altijd zichtbaar. En… voor de omliggende steden is Midden-Delfland een groene en stille binnentuin. Stad en (Delf)land samen; dat is nog eens een toekomstperspectief!

Perspectief op, voor en met elkaar. Daar gaan we mee aan de slag tijdens deze derde editie van het MIND event. “Om je buurman echt te begrijpen, moet je een mijl in zijn schoenen durven lopen.” Dat gaan we doen. De stedeling in de schoenen van de Midden-Delflander, de bestuurder in de schoenen van de boer en vice versa. Even een ander perspectief op Midden-Delfland, op elkaar, op toegevoegde waarde en op de toekomst. Wat hebben we elkaar te bieden?

MIND staat voor verbinding tussen stad-land, boer-burger, bestuurder-bewoner, vandaag en morgen. Vandaar dat we deze dag afsluiten met ons gedeeld perspectief op de toekomst.

Aanmelden
Blok 27 juni vast in uw agenda en bemachtig uw (gratis) ticket via deze ticketpagina. U ontvangt van ons binnenkort meer praktische informatie, waaronder de locatie en een gedetailleerd programma.

Samen met de Kringloopboeren en LTO Delflands Groen zijn we druk bezig met de voorbereidingen.
Graag tot dan!

 

Delen