Gabriëlle Mosch

Farm I See

Betrokken bij

Farm I See

Over Gabriëlle Mosch

Geboren in Den Hoorn, (gedeeltelijk) opgegroeid in Schipluiden (Midden-Delfland) en nu alweer 27 jaar woonachtig met man Remy Mosch en onze 3 zonen in het dorp Schipluiden.

Een heerlijk dorp om als gezin te wonen en voor kinderen om op te groeien. De ruimte, het groen, het water en de veiligheid. Een omgeving die behouden moet blijven tot in lengte van jaren, waar je kunt recreëren maar waar ook de koe nog in de wei loopt. Waar geen oprukkende woningbouw vanuit de steden moet mogen ontstaan. Een gebied wat uniek tussen de grote steden Rotterdam, Den Haag, Delft ligt en als belangrijke groene long fungeert. Daar zet  ik mij graag voor in.

Sinds 2005 zijn wij met onze gezondheidspraktijk en ons bedrijf Acqua Universo, vitaliteit voor mens, plant en dier, gevestigd Op Hodenpijl in Schipluiden. Omdat gezondheid en vitaliteit in onze manier van leven en werken zit, was de stap om 3 jaar geleden de Farm I See op te zetten in Schipluiden, samen met Remy, Wil de Vette en Cynthia, een goed idee.

We kenden een heel aantal voedselmakers in het gebied en de leegstaande winkel bood  een mooie locatie om deze ondernemers samen te brengen. Hoe mooi zou het zijn als iedereen in de wijde omgeving kan meegenieten van al het goede dat Midden-Delfland biedt? Want voeding uit je omgeving is goed voor de leefomgeving en je gezondheid.