Farm I See

Hoe mooi zou het zijn als iedereen in de wijde omgeving kan meegenieten van al het goede dat Midden-Delfland biedt. De groene long van de metropoolregio Den Haag – Rotterdam brengt schitterende streekproducten voort. Farm I See biedt deze producten op een presenteerblaadje aan.

De 3 initiatiefneemsters van het eerste uur van Farm I See zijn Wil de Vette, Gabriëlle Mosch en Cynthia Verweij. Wil organiseert alles wat met de winkel te maken heeft. Bij Gabriëlle kan men terecht met vragen over het concept, B2B- en reclameactiviteiten, verhuur en de vrijwilligers.

Farm I See draagt bij aan het stimuleren van de korte ketens in Midden-Delfland en beschikbaarheid van vitale voeding van dichtbij voor iedereen. De Farm I See verkoopt verse producten van ondernemers uit de regio. Lekkere, eerlijke producten die bovendien bijdragen aan een bewuste en gezonde levensstijl. Kortom… producten met een (h)eerlijk verhaal!

Toegevoegde waarde voor Midden-Delfland

Farm I See draagt bij aan de Cittaslow gedachte van de gemeente en brengt vitale voeding en streekproducten bij de consument. Wat het uniek maakt? Farm I See richt zich met name ook op de vitaliteit van voedsel, de voedingswaarde: ‘Van Pil naar Paprika’.

Headerfoto stilleven streekproducten uit Midden-Delfland door fotografe Fleur Halkema, productie door initiatief ‘van Doek naar Werkelijkheid’.

Deel dit initiatief

Team

Flip van der Eijk

Gabriëlle Mosch

Initiatiefneemster

Rémy Mosch

Wil de Vette

Wim Lobker

Meer initiatieven

Lees meer

Fruitboomgaard en pluktuin

Experimenten
Lees meer

Farm I See

Experimenten
Lees meer

Verdiepingsgroep Kruidenrijk Grasland

Experimenten | Kringloopboeren
Lees meer

Herenboeren Rotterdam

Experimenten