Update gebiedsmarketing Midden-Delfland

22 maart 2019

Ondernemers en organisaties die deelnemen in het innovatienetwerk Midden IN Delfland hebben – samen met de gemeente – het initiatief genomen om gebiedsmarketing in Midden-Delfland te ontwikkelen. Op 20 september 2018 spraken een veertigtal enthousiaste agrariërs, voedselproducenten, recreatieondernemers en gebiedsorganisaties de ambitie uit om met elkaar het gebied op de kaart te zetten bij de stedeling. Hun visie: de gemeente is verantwoordelijk voor gebiedsmarketing, maar elke deelnemer is vanuit de eigen identiteit bezig met verkoop en marketing van eigen producten en diensten. Centrale gebiedsmarketing versterkt die identiteit en kan bijdragen aan een beter imago voor het gebied en beter bereik van de afzonderlijke marketinginspanningen.

Een ontwikkelteam met vertegenwoordigers uit Midden-Delfland gaat hiermee samen met de gemeente aan de slag. Het draagvlak bij alle betrokken ondernemers in Midden-Delfland is een belangrijke voorwaarde voor het succes van de gebiedsmarketing. Onder het motto ‘Samen verkoop je Midden-Delfland’ werkt het ontwikkelteam aan merkontwikkeling, een bijpassende campagne en een meerjarenplan voor een toekomstbestendige samenwerking en financiering. Als de voorbereidingen goed verlopen, zullen de eerste communicatiemiddelen voor de zomer beschikbaar zijn.

Ondernemers en organisaties in Midden-Delfland zullen actief benaderd worden om te participeren. Immers: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! Zodra er meer bekend is, informeren we jou hier over. Wil je persoonlijk geïnformeerd worden? Meld je dan hier aan voor de mailinglijst. Wil je meedenken in het ontwikkelproces of heb je vragen? Dan kun je terecht bij Annelou van Kleef of Corné van Leeuwen.

Deel dit bericht

Meer initiatieven

Lees meer

Kringloopboeren in Midden-Delfland boeren steeds duurzamer

04 mei 2022
Lees meer

Garantieregeling voor jonge boeren

09 januari 2019
Lees meer

10 jaar kringloopboeren in Midden-Delfland

20 april 2018
Lees meer

Laat je verrassen!

24 oktober 2017