Maatwerkadvies voor bedrijfsovername

16 juni 2021

Juist omdat bedrijfsopvolging zo belangrijk is voor de toekomst van Midden-Delfland, maar óók omdat het ingewikkelde processen zijn, willen wij jonge potentiële bedrijfsopvolgers en overdragers helpen door het aanbieden van een maatwerkadvies voor bedrijfsovername.

De duurzame (melk)veehouderij is van essentieel belang voor het agrarisch cultuurlandschap van Midden-Delfland. Zonder boeren is er geen landschap met koe in de wei. Met het programma Duurzaam Boer Blijven zetten we daar vol op in. Eén van de uitdagingen waar we voor staan, is het bevorderen van bedrijfsopvolging. Bedrijfsopvolging is geen vanzelfsprekendheid. Er is niet altijd een opvolger aanwezig binnen de familie, of soms komt deze potentiële opvolger juist van buiten de familie.

Ben je als jonge ondernemer van plan een bedrijf over te nemen, of ben je beoogd bedrijfsopvolger van (een van) je ouders? Meld je dan met beide partijen bij ons aan voor een maatwerkadvies bedrijfsovername. Vanuit het programma Duurzaam Boer Blijven bieden wij jou een adviseur van Farmers Funding en Advies www.farmersfunding.nl/diensten/bedrijfsovernames aan die met je meedenkt en maatwerkadvies geeft. Farmers Funding en Advies is eerder betrokken geweest bij dit onderwerp. Zo’n twee jaar geleden heeft Peter Pals voor het Jonge boeren netwerk een presentatie gegeven tijdens een thema avond. Dit aanbod van maatwerkadvies is daarop een vervolg.

Meer informatie?
Denk jij dat je in aanmerking komt voor een maatwerkadvies of heb je een vraag? Neem dan via www.middenindelfland.net/contact contact op met Kees Boks van de gemeente Midden-Delfland. Afhankelijk van jouw situatie gaan we na of een adviestraject voor jou passend is.

Deel dit bericht

Meer initiatieven

Lees meer

Uitreiking kringloopcertificaten seizoen 2021-2022

14 april 2022
Lees meer

YES, de subsidie is goedgekeurd!

17 mei 2018
Lees meer

Diversiteit, van last naar lust!

21 november 2018
Lees meer

Gedeputeerden Rijkaart en Van Leeuwen gaan de boer op in Midden-Delfland

08 november 2023