MIND netwerk bestaat 1 jaar

25 juni 2018 •

De tijd vliegt! Een jaar geleden gaven ruim 70 boeren, burgers, medewerkers en andere creatievelingen het startschot voor het MIND Netwerk. Nu ruim een jaar later maken we de balans op. 19 aangesloten experimenten, innovatiesessies, inspirerende themasessies, op excursie bij de Commonland boeren, subsidies die zijn toegekend, nieuwe contacten zijn gelegd en het aantal leden is gegroeid. Kortom: een mooi jaar voor MIND. Met als kers op de taart het MIND Event op 21 juni (zie bovenstaande video voor sfeerimpressie).

Per fiets gingen we op bezoek bij de experimenten. Rauwe melk proeven, Bokashi hoop bekijken, leren over weidevogels, genieten van lokale producten, koe knuffelen, een burgerproeverij en nog veel meer. Kortom: een totaalbeleving van het MIND Netwerk. Met een mooi resultaat: een visualisatie van ‘Midden-Delfland naar 2050’

Bedankt!
Aan iedereen die het afgelopen jaar heeft bijgedragen aan het netwerk, bedankt! Een hele fijne zomer en op naar nog meer mooie jaren vol verbinding en vernieuwing in Midden-Delfland e.o.

Deel dit bericht

Meer initiatieven

Lees meer

Nederland Proeft - Een aflevering met lekkers uit Midden-Delfland

18 juni 2019
Lees meer

Duurzaam Boer Blijven magazine - Het decor: land van groen en water... en de A4

17 november 2021
Lees meer

Jouw ideeën delen in de Melkbar

06 juni 2019
Lees meer

MIND op het Stadsmakerscongres in Rotterdam

10 november 2018