Stadslandbouw Den Haag – het ontdekken waard!

04 juli 2018 • Kees Boks

Hoe verbind je stad en land nu écht? Heel simpel: gewoon doen! Vanuit Midden-Delfland valt nog zoveel te ontdekken in de stad…

Neem nu Den Haag. Op www.stadslandbouwdenhaag.nl vind je alles over lokale voedselteelt in en rond Den Haag. Heel handig is de Haagse initiatievenkaart met alle amateur tuinverenigingen, projecten, markten, initiatieven etc. die er te vinden zijn.

Binnen het MIND-netwerk kunnen we je helpen om verbinding te leggen. In Den Haag zijn er verder diverse aanjagers die ons kunnen introduceren in de stad. Bijvoorbeeld de stichting Lokaal Voedsel Den Haag en stichting Voedsel in het hart van de stad.

Genieten van gezond regionaal voedsel kun je bijvoorbeeld op de buurtmarkt Lekker Nassûh (Witte de Withstraat 127). Pluk! Den Haag biedt een leuke, inspirerende en groene omgeving voor allerlei doelgroepen. Je kunt er lunchen, groentepakketten afhalen, feestjes en partijen houden en het biedt ruimte voor dagbesteding.

Wil je je meer inhoudelijk verdiepen over wat lokaal voedsel kan betekenen voor de toekomst, lees dan de terugkoppeling van het Stadsontbijt van 5 juni ter afsluiting van de Voedselkaravaan Pleisterplaats Den Haag. Ook daarin staan contactpersonen die je verder kunnen helpen!

Inspiratie genoeg… blijf ontdekken!

Deel dit bericht

Meer initiatieven

Lees meer

Kringloopboerenseizoen van start

08 december 2021
Lees meer

YES, de subsidie is goedgekeurd!

17 mei 2018
Lees meer

Het Nationaal Programma Landelijk Gebied in relatie tot het BPL Midden-Delfland

06 juli 2022
Lees meer

MIND op het Stadsmakerscongres in Rotterdam

10 november 2018