Jouw ideeën delen in de Melkbar

06 juni 2019

Steeds meer stedelingen komen genieten van rust, ontspanning en lekkernijen in het buitengebied, in Midden-Delfland. En met een stad als Delft op een steenworp afstand, hebben mensen op het platteland een snelle toegang tot de rest van Nederland en de wereld. De kruisbestuiving tussen stad en land heeft toekomst!

Daarom richten wij ons tot alle visionairen, doeners en verbinders die concepten willen waarmaken om het agrarisch cultuurlandschap te verwaarden. Oftewel, ervoor willen zorgen dat de meerwaarde van de producten van het agrarisch cultuurlandschap vermarkt wordt in de stad.

Heb je concrete ondernemende ideeën hoe we onder meer de lokale zuivel- en vleesproducten van Midden-Delfland bij Delftse consumenten onder de aandacht kunnen brengen of een plek in de stad kunnen geven, laat dan van je horen! Of je nu een foodie, high-tech bolleboos, logistiek genie, natuurliefhebber of horeca ondernemer bent. Kom naar onze melkbar en denk met ons mee, deel je ideeën en ambities en ontmoet partners om je plannen te realiseren.

Concreet: op 18 juni zijn wij met onze ‘melkbar’ in Delft. We staan op de begane grond in de ontvangsthal van de gemeente Delft (op station Delft). Ontdek hoe de melk van koe Greet smaakt, oordeel zelf of een cappuccino met verse melk uit de achtertuin net zo lekker is als de traditionele cappuccino en maak kennis met al wat Midden-Delfland aan frisse zuivelproducten te bieden heeft.

Genietend van al dit lekkers praten we over jouw ideeën hoe we met de voedselproductie van Midden-Delfland het landschap kunnen verwaarden. We leggen de ideeën vast, en wie weet, ontstaat de kiem van een uniek initiatief dat je zelf mee kan realiseren. De melkbar is open van 11 tot 16 uur. De melkbar wordt mogelijk gemaakt door de stichting Groenfonds Midden-Delfland.

Al heb je maar een kwartiertje, kom dan zeker langs! Voor vragen, neem contact op via dit adres: melkbar@middendelfland.nl.

Deel dit bericht

Meer initiatieven

Lees meer

Boerenverstand Podcast #6 - De kringloopboeren in Midden-Delfland

10 mei 2023
Lees meer

Diversiteit, van last naar lust!

21 november 2018
Lees meer

Bioboeren ontwikkelen mobiele zuivelinstallatie

10 april 2019
Lees meer

Duurzaam Boer Blijven magazine - Kringloopboeren aan het woord, Peter & Corine Zeeuw

02 februari 2022