PUUUR Midden-Delfland

”Er is zoveel te zien en te beleven in Midden-Delfland, maar zo weinig mensen weten van het bestaan af”. Tijdens een MIND sessie in 2018 ontstond vanuit deze gedachte het idee bij agrarisch ondernemers, streekproducenten en toeristisch recreatieve ondernemers om de krachten te bundelen en gebiedsmarketing op te zetten. Hieruit is de gebiedsmarketingorganisatie PUUUR Midden-Delfland geboren.

  • Start: 2018
  • Status: Lopend
  • Toelichting: PUUUR verzorgt de gebiedsmarketing van Midden-Delfland met als doel het Bijzonder Provinciaal Landschap Midden-Delfland beter op de kaart te zetten als recreatieve bestemming.

 

Midden-Delfland is het landschap van ‘koe in de wei, grutto in de lucht’. Het is het landschap waar trotse boeren dagelijks hun dieren verzorgen en het land bewerken. Dit open en groene landschap biedt rust en ruimte aan ongeveer twee miljoen stedelijke bewoners uit de regio. Zij zijn hier van harte welkom om te ontspannen, te recreëren, te overnachten, te vergaderen in het groen, te genieten van het erfgoed, de cultuur en de pittoreske dorpskernen. Dit alles gaat goed samen met het proeven van de heerlijke streekproducten die in Midden-Delfland gemaakt worden.

PUUUR Midden-Delfland is de gebiedsmarketingorganisatie van Midden-Delfland en nodigt je van harte uit het gebied te komen ontdekken.

 

Deel dit initiatief

Team

Dirk Gravesteyn

Corné van Leeuwen

Arie van den Berg

Jeroen van der Kooij

Gertjan Hooijmans

Arnold van Adrichem

Jacqueline van Staalduinen

Roel van Buuren

Peter de Vette

John van Winden

Kees van Mil

Meer initiatieven

Lees meer

Energieneutrale boerderij

Experimenten
Lees meer

Verdiepingsgroep Natuurlijk Boeren

Experimenten | Kringloopboeren
Lees meer

Van Doek, naar Werkelijkheid en Verbeelding

Experimenten
Lees meer

Boerderij van de toekomst

Experimenten