PUUUR Midden-Delfland

”Er is zoveel te zien en te beleven in Midden-Delfland, maar zo weinig mensen weten van het bestaan af”. Tijdens een MIND sessie in 2018 ontstond vanuit deze gedachte het idee bij agrarisch ondernemers, streekproducenten en toeristisch recreatieve ondernemers om de krachten te bundelen en gebiedsmarketing op te zetten. Hieruit is de gebiedsmarketingorganisatie PUUUR Midden-Delfland geboren.

Midden-Delfland is het landschap van ‘koe in de wei, grutto in de lucht’. Het is het landschap waar trotse boeren dagelijks hun dieren verzorgen en het land bewerken. Dit open en groene landschap biedt rust en ruimte aan ongeveer twee miljoen stedelijke bewoners uit de regio. Zij zijn hier van harte welkom om te ontspannen, te recreëren, te overnachten, te vergaderen in het groen, te genieten van het erfgoed, de cultuur en de pittoreske dorpskernen. Dit alles gaat goed samen met het proeven van de heerlijke streekproducten die in Midden-Delfland gemaakt worden.

PUUUR Midden-Delfland is de gebiedsmarketingorganisatie van Midden-Delfland en nodigt je van harte uit het gebied te komen ontdekken.

Deel dit initiatief

Team

Arie van den Berg

Arnold van Adrichem

Corné van Leeuwen

Dirk Gravesteyn

Gertjan Hooijmans

Jacqueline van Staalduinen

Jeroen van der Kooij

John van Winden

Kees van Mil

Peter de Vette

Roel van Buuren

Bekijk alle leden

Meer initiatieven

Lees meer

PUUUR Midden-Delfland

Experimenten
Lees meer

Delflandse vleesmeesters

Experimenten | Jonge boeren
Lees meer

Heerlijk van Dichtbij

Experimenten | Kringloopboeren
Lees meer

Verdiepingsgroep Waterkwaliteit

Experimenten | Kringloopboeren